Gedragsconsult

Voor mensen met een paard dat bepaald probleemgedrag vertoont bestaat er de mogelijkheid een afspraak te maken voor een uitgebreid ‘consult’. Tijdens dit consult kun je ons vertellen tegen welke problemen je precies aanloopt met je paard, wat de geschiedenis is van je paard en eventueel het gedrag etc. Daarnaast kijken we uitgebreid naar je paard en/of jullie als combinatie. Tevens controleren wij de paarden tijdens het consult altijd op fysieke beperkingen. Eventueel kunnen wij paarden doorverwijzen naar de dierenartsen van de Holistische Praktijk voor dieren Den Hoek (Eric Laarakker)

Wij geven vervolgens aan hoe wij tegen het probleem aankijken en bespreken tijdens het consult de mogelijkheden en eventueel de onmogelijkheden. Ons doel is om jou zo te begeleiden dat je zelf leert hoe het probleem op te lossen en te zorgen dat het niet weer opnieuw ontstaat. Op deze manier kun je heel gemotiveerd kiezen om bij ons te komen trainen en wij kunnen naar aanleiding van het consult jou een helder beeld schetsen van wat er voor jou bij ons mogelijk is. Bij eenvoudige problemen kunnen we je tips meegeven om thuis zelf mee aan de slag te gaan.

Een consult duurt ongeveer 2 uur, je komt hiervoor mét je paard naar ons toe. Bij een consult zijn zowel Emiel als Chaja aanwezig. Neem alles wat je aan materiaal gebruikt mee (zadel, hoofdstel e.d.). Meer informatie over probleemgedrag vind je hier.

Kosten voor een Consult zijn éénmalig € 100,-.

Na een consult kun je zelf beslissen of je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding , Een persoonlijk traject bestaat uit tien trainingen en vindt plaats op de Freestyle Academy. Kijk hier voor meer informatie trainingstraject

Inlichtingen en inschrijvingen:
info@emielvoest.nl of 06-53507814
info@chajakolthoff.nl of 06-17834929
Het kantoor nummer is 0522-472900 (niet altijd bereikbaar)

Scroll naar top