Dierenarts

ERic_LaarakkerIn onze praktijk voor probleembehandeling worden wij vaak geconfronteerd met het feit dat het gedragsprobleem een fysieke oorzaak heeft. Door twintig jaar ervaring kunnen we redelijk goed het paard fysiek onderzoeken en een fysiek probleem opsporen. Wij zijn echter geen dierenarts en kunnen (en willen) ook niet als zodanig het paard behandelen. We hebben al zolang we probleempaarden behandelen een goede samenwerking met dierenarts Eric Laarakker. Het bijzondere van deze samenwerking is dat we tijdens de behandeling betrokken zijn en andersom is de dierenarts daarna, tijdens de training, ook weer betrokken. Deze driehoeksverhouding bevalt ons uitermate goed.

Den_HoekEric Laarakker heeft in de Bilt een eigen kliniek opgericht onder de naam: Holistische praktijk voor dieren Den Hoek. (www.holistischdierenarts.nl) de term ‘holistisch’ staat voor het feit dat het probleem als onderdeel van het gehele paard wordt bekeken. Deze manier van denken sluit goed aan bij onze manier van werken en heeft in de jaren goede resultaten opgeleverd.

Freestyle Academy

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn organiseren wij elke zes weken een zg. praktijkdag bij ons op de Freestyle Academy. Op zo’n praktijkdag komt er een dierenarts van de kliniek naar ons toe en behandelt de hele dag paarden op afspraak. Dit is fijn voor patiënten uit het Noorden maar ook voor mensen die via een Consult door ons worden doorverwezen. In deze gevallen zijn wij er bij als de dierenarts het paard onderzoekt. Op deze manier blijven de lijnen kort is direct overleg mogelijk tussen eigenaar, arts en trainer.

Voor de praktijkdagen op de Freestyle Academy kun je telefonisch een afspraak maken via administratie van Paardenkliniek Den Hoek in de Bilt : 030-29.614.62
Behandelend dierenarts op de Freestyle Academy is Annika ten Napel.

Scroll naar top