NRTO en STAP - Freestyle Academy

De FSA heeft kwaliteit hoog in het vaandel en is daarom lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).

Het keurmerk dat hierbij hoort geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder. Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut.

Zo werkt de FSA volgens de gedragscode en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Deze kunt u terugvinden op de website van het NRTO: https://www.nrto.nl/kwaliteit/algemene-voorwaardenhttps://www.nrto.nl/partnerorganisaties/kwaliteitslabels_en_keurmerken/gedragscodes/

De FSA heeft voor het volgen van de NRTO richtlijnen gekozen vanwege de focus op en bewaking van kwaliteit. De FSA stelt zich dan ook dienstbaar en kwalitatief verantwoord op door de NRTO richtlijnen te volgen.

Op 7-7-2023 hebben wij het bericht ontvangen dat het STAP-budget per direct niet meer beschikbaar is voor NRTO erkende opleidingen. Dit betreuren wij uiteraard zeer en we zijn dan ook met de betrokken instanties in gesprek om te achterhalen wat eventuele fiscale opties zouden kunnen worden in de toekomst.

De nieuwe data komen eraan!

Vanaf september gaan we weer van start met nieuwe groepen voor de opleidingen. Wil je zeker zijn van een plekje en als eerste de nieuwe data van ons ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de wachtlijst!

Freestyle Academy draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders